За нас

Мега Клима ЕООД е създадена в началото на 2006 г.

Фирмата проектира и изгражда, произвежда вентилационни инсталации със съоръжения от висок клас, предлага гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване,  абонаментно сервизно обслужване, нестандартни технически решения, консултиране на проектанти при проектирането на климатични и вентилационни системи със специални изисквания, както и консултиране на клиенти при избор на подходящи за тях технически решения и съоръжения.

Усилията ни са насочени към осигуряване на комплексни решения за изграждане на хладилни, климатични и вентилационни системи с различно предназначение- производствени предприятия, технологични помещения, помещения с апаратура, офиси, ресторанти, дискотеки, хотели. Нашият ангажимент не приключва с пускането в действие на инсталациите. Ние осигуряваме безотказна и ефективна работа на системите за целия им експлоатационен период.

Благодарение на извършената до момента работа и изключителната коректност в отношенията, Мега Клима запази завоюваното доверие на клиентите от една страна и това на западните партньори – доставчици от друга. Това ни позволява да предложим на нашите клиенти висококачествено оборудване и сервизно обслужване за целия период на експлоатацията.Много са  инвеститорите, които ни гласуваха доверие, очакваме и Вашето.